Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá bublanina bez šlehání

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Swinga Swinga

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 273 kJ /
5 562 kcal
Bílkoviny93,22 g
Tuky288,99 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 628 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy639,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše dobře smícháme a promícháme, aby nebyly cucky. Krok 2: Hladké těsto nalijeme do připraveného pekáčku (vymazaný olejem nebo tukem na pečení a vysypaný moukou nebo dětskou krupičkou). Krok 3: Navrch nakrájíme ovoce - co momentálně máme v ledničce, nebo v kompotu (jahody, broskve...). Krok 4: Peče se v el.troubě na 200 stupňů asi 20 minut.

Zveřejněno 13. 12. 2010

Poznámka autorky Swinga

JÁ DÁVALA ČERVENÝ RYBÍZ ASI TAK 500g

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá bublanina bez šlehání

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K6YJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá bublanina bez šlehání

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K6YJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-)dělala jsem to s jostou:-p a výborné :-8

dobrý den,jaká mouka se do toho dává? děkuji.:-)

Tématické fráze:
rychlá bublanina ládi hrušky, jahodová bublanina se smetanou, jahodová bublanina ládi hrušky, rychlá bublanina, bublanina od ládi hrušky, láďa hruška bublanina, bublanina ladí hrusky, bublanina podle ládi hrušky, jahodová bublanina láďa hruška, recepty ládi hrušky bublanina, ovocná bublanina láďa hruška, bublanina ze šlehačky, bublanina s hruškami, bublanina lada hruška, rychlá jahodová bublanina, bublanina bez prašku do pečiva, bublanina slehacka, rychlá ovocná buchta bez slehani, moucnik bez slehani, recept na rychlou bublaninu

Suroviny:
vejce, cukr krupice, prášek do pečiva, mouka polohrubá, olej, mléko, jahody

Přidat fotografie receptu