Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dědův guláš

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Yvona

Snadný

Suroviny

Porce: Dle strávníků

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie420 kJ /
100 kcal
Bílkoviny1,88 g
Tuky4,97 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 186 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy10,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na tuku zpěníme cibulku, přidáme jemně nakrájené okurky a papriku. Osmahneme, podlijeme vodou a přidáme hovězí maso, protlak, hořčici a koření. Krok 2: Chvíli podusíme a podáváme s těstovinami nebo knedlíkem.

Zveřejněno 15. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dědův guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G9w3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dědův guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G9w3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Mě to spíš připomíná recept na polévku soljanku :)

:-D rychlý gulášek ;-) proti gustu žádný dišputát ;-)

Tématické fráze:
guláš recept, gulas, dědův odkaz recept, recept na guláš, deduv odkaz, dedovy recepty, recept gulas, recepty na guláš, prirodni hovezi gulas, recepty guláš, recept deduv odkaz, dědův okurek recept, hovězí guláš pro 30 strávníků, recept vyce masa, nejlepší děduv guláš, recepty pro výce stravniku- guláš, prirodni gulas, snadný hovězí guláš, jak se vaří deduv odkaz, recept dědův odkaz

Suroviny:
hovězí maso ve vlastní šťávě, cibule, okurky sterilované, paprika čerstvá zelená, protlak rajčatový, hořčice, majoránka, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu