Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 990 kJ / 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,38 g |
Tuky | 15,18 g |
Vláknina | 2,16 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,17 g |
Sacharidy | 6,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39Ep
Moje poznámka
Fazolková s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/39Ep
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 19 minutami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 2 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 2 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 2 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 3 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 3 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
fazolková,
fazolková omáčka s vejci,
recepty polévky,
fazolkova polevka,
polévky,
polevka z fazolek,
fazolková polévka s vejcem,
fazolková omáčka s vejcem,
fazolková polévka recept,
polevky s fazolemi a vejcem,
fazolková omačka s s vejcem,
polévka fazolková s vejcem,
fazolkova omacka se smetanou ke slehani,
zelené fazolky sterilované recept,
zelené fazolky smetana,
polevka fazolkova recept,
recepty polévka,
recept fazolkova polevka,
recepty.cz fazolkova polevka,
zelene fazolky na masle ke steaku
Suroviny:
fazolky zelené,
vegeta,
smetana ke šlehání,
vejce,
sůl,
pepř,
bylinky zelené,
česnek,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (5)