Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása na černém pivu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mardosa mardosa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 326 kJ /
4 380 kcal
Bílkoviny154,11 g
Tuky368,83 g
Vláknina20,83 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 11,48 g
Sůl28,00 g
Sacharidy92,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z vinné klubásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Krok 2: Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. Krok 3: V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3-5 minut smažte vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 220°C.

TIP: Jak připravit vinnou klobásu

Zveřejněno 24. 12. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YMqA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YMqA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

:-p:yes:

No tak je to dietní maso,jemné,jinak nevím kam to mám dát.A je to prostě tam,kde to je a komu se to nelíbí,at si toho nevšímá.:yes:

Jediný dotaz, proč je to dietní, na jakou dietu? Ale dobré to určitě je....;-):-p:yes:

To je fakt,nevím,proč jsem to dala tam,asi jsem to popletla.Samozřejmně je to maso,:-D

Zajisté lahůdka, ale přemístila bych recept z bezmasých jídel, neboť vinná klobása i anglická slanina jsou masem;-):-p

Martino, další varianta vinné klobásy, je fakt dobrá a tak vítám další recept:-p

Ano je to z letáku no,já to tam nenapsala,snad se až tak nestalo.:-K

Dle časopisu ALbert:-8...Taky jsem zkoušela, docela dobré.

Jj,také délávám takto špekáčky.S vinnou klobásou to musí také chutnat .:-p:-p:yes:

Určitě to bude chutnat skvěle. Dělávám něco podobného z obyčejných špekáčků naříznutých jako k táboráku. Dá se přidat i trošku chilli.;-)

Tématické fráze:
vinná klobása, vinná klobása recept, vinná klobása na pivě, vinne klobasy, vinna klobasa na pivu, bílá klobása na pivu, recepty vinná klobása, recept vinna klobasa, bílá klobása na pive, klobasy na pivu, klobása na pivu, klobasky na pivu, klobasy na pivě, vinná dieta, vinné klobásy na pivě, klobása, vinné klobásy recepty, klobásy recepty, recept na vinnou klobasu, recepty z vinne klobasy

Suroviny:
klobása vinná, olej slunečnicový, slanina anglická, cibule, česnek, protlak rajčatový, pivo černé, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu