Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 377 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 12,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční vývar z jeleních žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koMJ
Moje poznámka
Sváteční vývar z jeleních žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koMJ
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Tématické fráze:
jelení polévka,
polévka z jelena,
jelení žebra,
jeleni zebra recept,
domácí nudle recept,
vývar z jeleních kostí,
polevka ze srncich zeber,
jelenia polievka,
polevka z jeleniho masa,
polévka z jeleních žeber,
jeleni polivka,
jeleni polevka recept,
jeleni zebra polevka,
jelenní vývar,
srnčí vývar,
polévka za srnčích žeber,
jeleni zebra recepty,
jelení maso vývar,
jeleni vyvar z kosti,
vyvar z jeleniho masa
Suroviny:
žebra jelení,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
sůl,
hrášek mražený
Komentáře (6)