Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 587 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 8,68 g |
Vláknina | 11,84 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 30,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzXW
Moje poznámka
Krůtí kousky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzXW
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 4 sekundami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
kruti na vine,
krůtí kousky,
krůtí kousky s těstovinami,
kuřecí kousky na víně,
pod pokličkou česká televize,
krutí kousky recept,
krůtí stehenní kousky recepty,
recepty na krůtí kousky,
recepty krutí kousky,
krůtí maso na červeném víně,
kruti maso na vine,
krůtí maso na bílém víně,
recepty z krůty,
krůtí stehenní plátek na víně a žampionech,
pecene kruti kousky,
obrazek opekani na ohni,
krůta na víně,
krůtí směs na víně,
krutí prsní kousky,
kruti kousky recepty
Suroviny:
řízky krůtí,
žampióny,
česnek,
vývar masový,
víno bílé,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
nať petrželová,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (12)