Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 200 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,22 g |
Tuky | 24,93 g |
Vláknina | 9,69 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotletka na způsob guláše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q29G
Moje poznámka
Kotletka na způsob guláše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q29G
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 43 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 37 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z kotlety,
guláš z vepřové kotlety,
gulas z veproveho masa,
veprova kotleta gulas,
gulase,
guláš,
guláš actifry,
vepřové maso recepty,
kotlety na přírodní způsob,
actifry guláš,
tefal actifry recepty,
guláš s vepřové kotlety,
guláš z vepřových kotlet,
dietní kotleta,
dietní kotlety,
tefal actifry jak vařit,
vepřové kotlety guláš recept,
vepřový guláš z vepřové kotlety,
kotlety recepty,
vepřová kotleta a guláš
Suroviny:
kotleta,
celer,
zázvor čerstvý,
žampióny,
česnek,
cibule,
koření provensálské,
protlak rajčatový,
olej,
voda,
chléb,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (6)