Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 174 kJ / 3 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,50 g |
| Tuky | 13,50 g |
| Vláknina | 80,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 680,00 g |
Postup přípravy
V případě, že se nepodaří těsto dobře vyklopit a trochu zůstane v nádobě, tak to hoďte do sklenky a zavřete a za den či dva to můžete použít na rozkvašení dalšího kola.
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba - normální a jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMA0
Moje poznámka
Chleba - normální a jednoduchý
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMA0
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 57 minutami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 22 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 47 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 50 minutami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 51 minutami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 3 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 6 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 6 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 14 hodinami
Tématické fráze:
chleba recept,
chleba z hrubé mouky,
jaká mouka na domácí chleba,
jakou mouku na chleba,
jednoduchy chleba,
jaka mouka na chleba,
recept na chleba,
starocesky chleba,
jednoduchý chléb,
vyborny starocesky chleb,
staročeský domácí chléb,
jednoduchý recept na chleba,
co se dává do chleba,
nova.cz recept na chleba,
starocesky chleb,
domácí chléb z normální mouky,
drobivý chléb,
jakou mouku na domaci chleba,
jaká mouka na chléb,
jaká mouka se dává do chleba
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
mouka celozrnná žitná,
voda,
sůl,
droždí,
kmín celý
Komentáře (22)
Takže výsledek byl skvělý jen když byl teplý, druhý den bylo po nadšení.Ale to jen náš názor.
vizte, zde je postup :
http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/skola-vareni...
Asi budu za pitomce, ale z takové mouky nepeču a chci tento chleba zkusit.
Díky
Za chlebík dávám 7.boda a asi ho vyzkouším, ale zadělávat a kynout ho nechám v domácí pekárně s poloviční dávkou mouky