Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citrusový salát s badyánovým sirupem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

aadulka aadulka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 395 kJ /
333 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy83,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na středním plameni uvaříme cukr s vodou, mícháme. Když se začne vařit ztlumíme teplotu na nejmíň a přidáme badyány a pozvolna vaříme 5 minut. Poté dáme pryč z tepla a necháme 30 minut stát. Krok 2: Pomeranče a grapefruity oloupeme a jednotlivé měsíčky také oloupeme ze šlupky. Krok 3: Citrusy přelijeme sirupem a můžeme podávat. Podáváme vychlazený. Den uleželý salát je ještě lepší.

Zveřejněno 29. 1. 2011

Poznámka autorky aadulka

Je to trochu pracnější oloupat ty měsíčky, ale výsledek stojí zato ! :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Citrusový salát s badyánovým sirupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko4Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Citrusový salát s badyánovým sirupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko4Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

aadulka: opravdu moc, zálivku určitě budu dělat častěji, s těmi citrusy nemá chybu:yes:

Já děkuji za vyzkoušení:-K jsem ráda, že chutnalo:-8

Krvavé pomeranče ani grapfruity jsem nesehnala, ale myslím, že chuť to neovlivní, jen by to vypadalo efektivněji. Zálivka s badyánem je úžasná, použila jsem hnědý cukr a všem doporučuji. Díky za nápad:yes::-p+

Suroviny:
cukr, voda, badyán, grapefruit, pomeranče

Přidat fotografie receptu