Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Moje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Nejnovější recepty
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 34 minutami
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 15 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 21 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 23 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 23 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
Kamice před 24 minutami
Krkovička z trouby
lunav1 před 2 hodinami
Bramborové špecle
ZboSy před 2 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 3 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 14 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 15 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 17 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 17 hodinami
Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně,
burgunska omacka,
burgunska pecene,
hovězí kližka recept,
hovězí po burgundsku dita p.,
burgunska hovezi pecene recept,
hovezi klizka recepty,
hovězí v mrkvi na francouzský způsob,
hovězí plecko,
recepty z hovezi klizky,
burbunská omáčka,
burgunská omáčka recept,
dušené hovězí maso,
hovězí kližka po burgundsku,
hovězí po burgundsku podle dity,
burbunská,
maso po burgunsku,
hovezi maso po burgunsku,
hovězí pečeně po burgunsku,
burgunské víno
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
ramínka vepřová uzená,
cibule,
česnek,
mrkev,
petrželka,
bobkový list,
sůl,
pepř,
tymián sušený,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
houby naložené
Komentáře (6)