Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Burgundské dušené hovězí

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Drobek Drobek

Náročný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 270 kJ /
1 020 kcal
Bílkoviny149,61 g
Tuky26,89 g
Vláknina26,07 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,50 g
Sacharidy34,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve velkém kastrolu rozpusťte máslo, na něm osmahněte do hněda maso. Až zhnědne, přidejte proužky uzeného. Krok 2: Přidejte cibuli, česnek, mrkev, petrželku, bobkový list, sůl, pepř, tymián a rajský protlak. Vmíchejte víno, přidejte houby i s lákem. Krok 3: Snižte teplotu a duste, až je maso měkké. Krok 4: Děrovanou naběračkou vyndejte maso a zeleninu. Krok 5: Tekutinu přiveďte do varu a míchejte, až se část odpaří a tekutina trochu zhoustne. Krok 6: Osolte dle chuti. Krok 7: Maso a zeleninu dejte zpět, prohřejte a servírujte.

Zveřejněno 2. 6. 2008

Poznámka autora Drobek

Recept je z "The California Culinary Academy".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Burgundské dušené hovězí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A0p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Burgundské dušené hovězí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A0p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

miguelka::-O:-O a pročpak:-?

bylo to hrozne;-(

:-K:-))

Tohle je perfektní klasický recept :yes:, navíc ilustrovaný úžasnými fotografiemi (Maris, jak jinak ;-) ). Znám a vřele doporučuji!! :-p

Síce bez hub,ale aj tak vynikajúce :-!:yes:

Recept už jsem znala a mohu jen doporučit. Bodík si určitě zaslouží :yes::-)

Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně, burgunska omacka, burgunska pecene, hovězí kližka recept, hovězí po burgundsku dita p., burgunska hovezi pecene recept, hovezi klizka recepty, hovězí v mrkvi na francouzský způsob, hovězí plecko, recepty z hovezi klizky, burbunská omáčka, burgunská omáčka recept, dušené hovězí maso, hovězí kližka po burgundsku, hovězí po burgundsku podle dity, burbunská, maso po burgunsku, hovezi maso po burgunsku, hovězí pečeně po burgunsku, burgunské víno

Suroviny:
kližka hovězí, máslo, ramínka vepřová uzená, cibule, česnek, mrkev, petrželka, bobkový list, sůl, pepř, tymián sušený, protlak rajčatový, víno červené suché, houby naložené

Přidat fotografie receptu