Postup přípravy
Krok 1: Křen nastrouháme, smícháme v kastrůlku s ostatními surovinami a svaříme do zhoustnutí. Trvá to jen chvilku.
Krok 2: Nalijeme do skleniček a uzavřeme. Nezavařujeme. Zhoustne to jako marmeláda, je to světle žluté barvy. Hodí se to výborně k pečenému masu.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Moje poznámka
Křenové želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkol
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit křen,
zavaření křenu,
jablečný mošt s křenem,
zavařený křen,
křenové želé,
zavaření jablečného moštu,
zavareny kren s jablky,
křen,
mošt s křenem,
křen recepty,
jak zavařit mošt,
křen zavaření,
zaváření křen,
zavaření moštu,
zavaření křene,
sterilace moštu,
zavařit křen,
jak zavařit křen s jablky,
recept na zavaření křenu,
jak zavařit křen recept
Suroviny:
křen strouhaný,
cukr želírovací,
ocet jablečný,
džus jablečný
Komentáře (20)