Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,20 g |
Tuky | 4,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Moje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
candat,
okurková omáčka,
candát recept,
recept candát,
barramundi recept,
candát cena,
okoun barramundi,
recept na candáta,
recepty na candata,
recepty candát,
recepty ryby candát,
recepty z candáta,
candát-recepty,
candát obecný recept,
vánoční candát,
omáčka k candátovi,
recepty z ryb candát,
ryby recepty candát,
nejlepsi recept na candata
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
olej rostlinný,
mouka hladká,
mléko,
vývar zeleninový,
okurky sterilované,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (5)