Candát s okurkovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,20 g |
Tuky | 4,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Moje poznámka
Candát s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3k
Nejnovější recepty
Špaldoto s medvědím česnekem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 16 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 22 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno 31. 3. 2025 09:18
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno 31. 3. 2025 09:02
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno 31. 3. 2025 06:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilková směs na dva způsoby (na toasty nebo karbanátky)
ZboSy před 38 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Kamice před 1 hodinou
Krkovička z trouby
lunav1 před 3 hodinami
Bramborové špecle
ZboSy před 3 hodinami
Boloňská omáčka
Moanka před 4 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 14 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 15 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 16 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 16 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 18 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
candat,
okurková omáčka,
candát recept,
recept candát,
barramundi recept,
candát cena,
okoun barramundi,
recept na candáta,
recepty na candata,
recepty candát,
recepty ryby candát,
recepty z candáta,
candát-recepty,
candát obecný recept,
vánoční candát,
omáčka k candátovi,
recepty z ryb candát,
ryby recepty candát,
nejlepsi recept na candata
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová,
olej rostlinný,
mouka hladká,
mléko,
vývar zeleninový,
okurky sterilované,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (5)