Zeleninový tatarák Jany Remkové
Jednoduchý, rychlý a jedinečný, takový je zeleninový tatarák. Je perfektní na klasické topince, ale výborně chutná třeba na celozrnné bagetce. Hodí se jako rychlá chuťovka i skvělé pohoštění pro hosty.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,37 g |
Tuky | 3,64 g |
Vláknina | 57,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,36 g |
Sacharidy | 45,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastrouhanou zeleninu, sýr a ořechy smícháme.
Krok 2: Přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Přimícháme sojovou a worcesterovou omáčku, hořčici, olej, a směs dochutíme tabascem či ostrým kečupem, solí a pepřem.
Krok 3: Zeleninový tatarák natíráme na opečené chleby anebo sendviče. Podáváme s čerstvou zeleninou.
Doplnila jsem oproti receptu nakonec i žloutkem, přišlo mi to ještě jemnější, ale není podmínkou.
Doplnila jsem oproti receptu nakonec i žloutkem, přišlo mi to ještě jemnější, ale není podmínkou.
Zveřejněno 6. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový tatarák Jany Remkové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/190q
Moje poznámka
Zeleninový tatarák Jany Remkové
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/190q
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 14 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Jak na skvělé linecké cukroví: Čím je naplnit a na kterou stranu mazat marmeládu, aby byl výsledek dokonalý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s kapáním
Petaja před 39 minutami
Nepečený zebra dortík
MPetra před 10 hodinami
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 13 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 18 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 18 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 20 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 21 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 21 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 22 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Tématické fráze:
vegetariánský tatarák,
tatarák z celeru,
jana remková,
tatarak z mrkve,
celerový tatarák,
zeleninový tatarák falešný,
zeleninový tataráček,
recept na vegetariánský tatarák,
tatarak,
recepty jany remkové,
vegetariánský tataráček,
tatarák pro vegetariány,
zeleninových tatarak,
tatarák z brambor,
tatarak z orechu,
vegetariánský tatarák recept,
tatarak vegetariansky,
tatarák recept,
tatarák z pečeného celeru,
zeleninový tatarský biftek recept
Suroviny:
celer,
mrkev,
ořechy vlašské,
sýr nastrouhaný,
česnek,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
hořčice,
olej,
tabasco,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (70)