Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný boršč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

jafin

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 182 kJ /
761 kcal
Bílkoviny40,23 g
Tuky32,24 g
Vláknina18,62 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy69,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky. Krok 2: Vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.

Zveřejněno 2. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemný boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p4y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemný boršč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p4y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

spagetka: že by zajtra prišli na rad guláše?:-D:-D:-D

ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D

spagetka:

ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D

konfetka: To budete stejný komentář o knedlo zelo vepřo z krupičky psát ke každému boršči?

to nemyslite vazne. tohle prece neni borsc. to je stajny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to "knedlo vepro zelo" :no::no::no:

Moc dobrá polévka, ale nedávala jsem mléko;-)

tady fazolky, rajčata papriky, žádné maso a dokonce sýt! Zajímavá prohlídka borščů;-)Všechny jsou určitě zajímavé.

Tématické fráze:
boršč z králíka, boršč z cukety, smetanový boršč, boršč z papriky, boršč smetanový, boršč cuketa, borsc kralici, klasický ruský boršč, rychlý boršč, boršč z vepřového boku, recept borsc, boršč mleko, pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok, boršč s cuketou, boršč z králíka, vaření-kapaní do polevky, veprovy bok, kapaní do polévky recept, boršč polévky

Suroviny:
zelí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, vývar hovězí, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl, petrželka

Přidat fotografie receptu