Brambory
Dnes je to již retro zákusek, ale dříve býval klasikou v každé cukrárně. Piškotové bufflery obmazané a spojené čokoládovým krémem a potažené sladkým marcipánem, býval jedním z nejoblíbenějších.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 14 073 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,34 g |
Tuky | 237,72 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 245,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory chutnají téměř jako ty kupované. Recept mi poskytla kamarádky maminka. Bohužel fotopostup chybí, spěchala jsem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2011 19:44
mňam
17. 4. 2011 16:39
Jé tohle mi uniklo, to vypadá ale suprově!!!!!
22. 3. 2011 19:38
Markét: trouba předehřátá a možná stačí pootevřená, ale nezkoušela jsem. Vždy jsem měla troubu zcela otevřenou. Buffler by se měl pomalu sušit...
22. 3. 2011 18:42
V otevřené troubě dokořán? V předehřáté? Či stačí strčit do dvířek vařečku?
17. 2. 2011 19:54
jak od cukrářky
17. 2. 2011 19:00
Děkuji
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
17. 2. 2011 18:27
Pekny recept. Budou jiste vyborne i v cokoladove poleve, obalene v nasekanych arasidech + 4.
17. 2. 2011 17:46
Ty bych chtěla vyzkoušet, děkuji za recept
17. 2. 2011 17:12
nádhera ukládám k vyzkoušení bobík č.2 letí
17. 2. 2011 16:56
Máš je moc hezké
17. 2. 2011 16:49
Fantom: pečeno v době povánoční, bohužel již nejsou. Ale brzy se na ně opět chystám.
17. 2. 2011 16:47
mohl bych dostat jednu bramboru
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 56 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zákusek brambora cukrářské brambory zákusek brambora recept pražské koule s arašidy recept pařížské brambory brambory zakusek pražské brambory zakusek pražske koule recept cukrářská brambora brambora zákusek brambory recept recept zákusek brambora recept na zákusek brambora zakusek prazska koule recept zákusky brambory cukrářské brambory recept zákusek brambor zakusek brambory pařížské koule brambory cukrářské
Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, vejce, voda, máslo, mléko, pudink vanilkový, kakao, cukr, hmota potahovací, kakao
Brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEl9
12 názorů