Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrachovka s párkem a hráškem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janek53 janek53

Snadný

Doba přípravy 570 min Doba přípravy: 480 min Doba tepelné úpravy: 90 min

570 min (480 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 3-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 080 kJ /
1 453 kcal
Bílkoviny85,98 g
Tuky46,53 g
Vláknina40,78 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,57 g
Sacharidy153,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Namočený hrách slijeme a vaříme v čerstvé vodě. Přidáme vývar a zeleninu. Po změknutí hrachu zeleninu vyjmeme a hrách rozmixujeme dohladka. Krok 2: Do takto vzniklé řídké kaše přidáme na kostičky krájenou zeleninu, zelený hrášek, utřený česnek, párky na kolečka, olej, koření, podle chuti osolíme a necháme krátce povařit. Kdo chce může si do polévky přidat opečené krutony.

Zveřejněno 19. 2. 2011

Poznámka autora janek53

Množství surovin je orientační včetně hustoty, já mám tyto polévky s ozvěnou radši husté. Omlouvám se za prach bídnou mobilní prezentaci, ale až budu veliký tak si určitě pořídím nějaký rozumný foltegraf. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrachovka s párkem a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02qy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrachovka s párkem a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/02qy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hrachová kaše z mraženého hrášku, hrachovka ze zeleneho hrachu, hrách na husto, recept hrách na husto, hrachová kaše ze zeleného hrašku, hracova polevka, mražený hrách, hrášek s párkem, hrachovka z mrazeneho hrachu, hrachová polévka s párkem, zelený hrách recepty, hrachova kase mrazeny hrasek, jak dlouho máčet hrach, hrachovka z čerstvého hrachu, hrachovka, hrachovka na husto, recepty na cerstvy hrach, máčení hrachu, mražený hrách recepty, hrách mražený

Suroviny:
hrách, celer, mrkev, petržel, párky, voda, vývar, hrášek, česnek, sůl, pepř, majoránka, olej olivový

Přidat fotografie receptu