Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Farmářův eintopf

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemarti

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 861 kJ /
2 596 kcal
Bílkoviny50,42 g
Tuky140,42 g
Vláknina31,54 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 33,79 g
Sůl91,16 g
Sacharidy268,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory očistíme a nakrájíme na kostky.Papriky nakrájíme na proužky.Cibuli nakrájíme na malé kostičky. Krok 2: Do hrnce dáme olej na kterém osmahneme maso. Krok 3: Poté přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Krok 4: Přidáme brambory a papriky chviličku společně orestujeme a dáme koření. Krok 5: Zalijeme vývarem a vaříme cca 30minut. Krok 6: Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme. Ještě chvilku povaříme. Krok 7: Hotové nalijeme na talíř a zjemníme lžičkou zakysané smetany.

Zveřejněno 24. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Farmářův eintopf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2Qr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Farmářův eintopf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m2Qr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Lenko. Polívečky to je moje, jako včera v "Prostřno" z oháňky. I ta tvoje vypadá moc dobře i když u nás se říká "eintopf" daleko větší směsce surovin a daleko větší hustotě. Naši byli nasazení za války v rajchu v Rakousku a tam se hodně jedl a hlavně proto, že co zůstalo v hrncích, se smíchalo do jednoho a z toho to pele mele. Ale tvoje polívečka je supr. +bodík 14

Mám eintopf ráda,je sytý a krásně zahřeje v těch dešních mrazech.K tomu domácí křupavý chléb.:-p:yes::yes:

To nevypadá vůbec špatně, mňam:-p posílám bodík:yes:

Myslím si,že jídlo je zařazeno správně,protože Eintopf se řadí mezi hlavní jídla, není to polévka.

:-p:-K+:yes:

Leni, polívky teď nevařím, protože babi už se stravuje na LDN a my je moc nepotřebujeme, když, tak někdy na večeři. Tahle tvá polévka, ikdyž nevím, proč je v bramborových jídlech,:-O vypadá skvěle:-p:yes::yes:

:-p+7:yes:dobrá polívečka:-*já přidávám ještě nakrájené bílé zelí:yes:

Lemarti, Eintopf je téměř vždycky fajnovej a prima fotka;-), tak ti za něj dávám 5.bodík:yes:

:-p:-p:yes:+4

Trošku mi to připomíná Kadlíkovu tukožroutskou polévku.... V brzké době dám recept...:-D

Eintopfy se u nás můžou v jakékoli podobě ;-):-p:yes:

Poctivá gulášová polévka :-).

Tématické fráze:
eintopf, bramborový eintopf, zeleninový eintopf, vepřový eintopf, polévka eintopf, eintopf recept, eintopf recepty, prostřno, aitopf, německý eintopf, ein topf, recepty eintopf, aintopf, ajntopf, prostrno.cz, recept na eintopf, eintop, zeleninový eintop, zeleninový eintopf recept, prostřno recepty

Suroviny:
brambory, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá zelená, maso mleté, cibule, olej, bujón zeleninový, paprika sušená sladká, solamyl, paprika sušená pálivá, sůl, pepř, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu