Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové file zahrabané v bramborách

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Pesee

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 286 kJ /
1 502 kcal
Bílkoviny109,49 g
Tuky59,19 g
Vláknina30,08 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy121,82 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pangase nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Posolíme a zakápneme šťávou z půlky citronu. Poté přidáme tymián, provensálské bylinky, bazalku, sladkou papriku, kari koření, prolisovaný česnek a olivový olej. Vše velmi dobře promícháme. Krok 2: Poté dáme uvařit brambory ve slupce a rybku necháme po dobu vaření brambor pěkně nakládat. Po uvaření brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vyskládáme půlku brambor na dno pekáčku, nasolíme a posypeme jemně kořením na gyros. Krok 3: Na to rovnoměrně poklademe naloženou rybku a zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Navrstvíme zbytek brambor, opět posolíme a poprášíme kořením na gyros a zasypeme druhou nakrájenou cibulí. Krok 4: Dáme péct při 180°C na cca 60 minut. Asi tak 15 minut před dopečením zasypeme nivou a zalijeme smetanou a dáme dopéct.

Zveřejněno 3. 3. 2011

Poznámka autorky Pesee

Můj dnešní experiment, tak ať chutná :-)

Podávejte např. s rajčatovým salátem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové file zahrabané v bramborách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZPN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové file zahrabané v bramborách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EZPN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

:yes: musím někdy vyzkoušet :yes:

:-p:yes::yes::-K

Dobrá kombinace a pěkně vydařený recept:-p+4:yes:

:yes: pěknej recept :yes: a krásnej porcelán

Janičko děkuji. Jen nevím jak to mám přendat, aby byla hlavní :-( Špatně jsem je poskládala...

Zuzko, tvůj experiment nemá chybu. Dala bych tu třetí fotku, jako hlavní. Recept určitě vyzkouším, díky.:yes:

Tématické fráze:
file recepty, recepty na file, recept na file, zahrabané maso, file recept, filé bylinky, filé recepty na bylinkách, vše o bramborách, recept file, recepty file, file na bylinkách, file a brambor, recepty,file, filé, vaření file, zahrabané maso recept, recepty na zahrabané maso, file cibule brambory, file jak dlouho vařit, bylinkové recepty na ryby

Suroviny:
brambory, pangasius, česnek, cibule, citron, tymián, bazalka čerstvá, koření provensálské, paprika sušená sladká, koření kari, koření gyros, sůl, máslo, olej olivový, smetana, sýr niva

Přidat fotografie receptu