Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorovaná pánská "buchta"

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vymačkáme zvlášť jitrnice a jelita, rozmačkáme vidličkou, pokud jsou hodně masové, zahustíme trochu strouhankou. Krok 2: Pekáček vymažeme sádlem, kysané zelí trochu vymačkáme a překrájíme, oloupeme větší množství česnekových stroužků. Krok 3: A klademe do pekáče střídavě oba prejty a zelí. Krok 4: Nakonec trochu projedeme špejlí, aby se vše mramorově promíchalo. Podle chuti zastrkáme do pokrmu česnekové stroužky - evokují mandličky a upečeme. K tomu chleba, pivo a případně kamarádi.

Zveřejněno 4. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mramorovaná pánská "buchta"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMML

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mramorovaná pánská "buchta"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMML

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Byla to velká dobrota:-p:-ppřidala jsem foto a:yes:+9

Popo to buď rád, protože přátele jsou k nezaplacení:yes:;-)

Já mam přátele naštěstí v reálu a ne na internetu :-)

Děkuju všem za ohlasy :-K:-))

Jaruško děkuji,:-8:-8:-8 dnes jsem se ještě takhle nezasmál, jste všechny pěkný potvory ale myšleno v dobrým, Popo nezáviď, když máš přátele tak je tohle běžný víš? jen sobec dokáže myslet jen sám na sebe a s opičením to nemá nic společného, to že si tady radíme a bereme to s humorem je na tom právě to hezký;-). ještě jednou děkuji je to milé když si na vás někdo vzpomene.

Jaruš-žížo,taky jsem specielně pro Terezku vařila 10/2010-vepř.roládku s mrkví:-*:-Da nebylo to z nějakého nadržování,jak tady někteří myslí.Můj názor na různé podobné"věnovačky"tomu a onomu...vždyť je to hezké a přátelské a určitě to potěší i ostatní čtenáře receptů při čtení komentářů;-):-))
Jinak tady k tomuto rcp-:-*takovou dobrotu bych si hned z fleku dala taky:-p:-p+7:yes::yes:

Jarko, z toho si nic nedělej;-). Za chvíli někdo napíše, že se zde stalo módou chválit hlavně fotky, víc, než jídlo;-) Čekám, kdo první si příjde rýpnout;-). Je náhodou hezké, že umíme někomu recept "doporučit" a dotyčný bude mít jistě radost. A nejen on!;-):yes::yes:

Já to mám taky ráda, sice už do města dneska nejdu, ale určitě se recept hodí. Fantom může být rád, že na něho někdo myslí s dobrou krmí.

Tak to bych si s chutí dala.;-)U nás mají býti vepřové hody,tak já tam asi jak vidím zajdu pro jitrnice a jelítka a udělám si taky baštu.:-pJá to ráda;-)+1:yes:

:-D:-D:-D tak tento recept určitě přijde vhod každému masožravci a chlapům zvláště;-):yes::yes::yes:+1

Jaru, ještě že jsi napsala "nejen" :-D:-D, každopádně - posílám muže k našemu řezníkovi ;-):-p:yes:

Popo: recept (nejen) pro Terezku jsem přidala už v lednu 2009. Takže se neopičím ;-)
A věnovat recept někomu milému - to dělají i autoři kuchařských knih, tak co:-)

Mám na to velkou chuť. A bod.:-p:-p:-D

To je nějaká nová móda tady přednechávat si recepty? Udělá jeden a další nesmí zůstat pozadu :-D

Tématické fráze:
buchta do jelit, buchta do jitrnic, masová buchta, buchta z piva, buchta na jitrnice, jak se dělají jitrnice, řezy z corn fleků, buchta na vepr. hody, masové buchty, mramorovaná buchta z cukety, babiciny buchty, buchta s piva, kynutá buchta do prejtu, mramorovana tvarohova buchta, mramorovaná buchta na plech, mramorovaná cuketová buchta, buchta do prejtu recept, recept na mramorovanou buchtu, buchta z piva recepty, buchta flek

Suroviny:
jelito, jitrnice, zelí kysané, česnek, houska, sádlo

Přidat fotografie receptu