Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarkové rohlíky

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sovicka16

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 478 kJ /
2 743 kcal
Bílkoviny68,93 g
Tuky102,93 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 96 mg
Sodík 6,51 g
Sůl16,25 g
Sacharidy377,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Umotat rohlíky, 30 min. kynout pod utěrkou, potřít vejcem posypat dle chuti a upéct.

Nastavení pekárny: Program - těsto

Zveřejněno 6. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lz1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkové rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lz1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

:yes: +1 krásné

Iri, určitě ano, jen dej méně droždí - buď 14 g živého (to používám prakticky pořád) nebo lžičku sušeného (to mě párkrát "vypeklo", tak na něj moc nespoléhám). A mouku použiješ jakou? Pokud hladkou, bochník by ti mohl z pečky utéct...pokud opravdu pšeničnou chlebovou, jak je v receptu, mělo by to být dobré;-)

Cathleen vypadají parádně, ostatně jako všechno co jsi upekla:yes::yes:Dalo by se z toho těsta hned v pečce upéct chléb:-?:-?:-?

rohlíky, bagety nebo chleba - vždyť je to jedno, jak si to kdo nazve, hlavně, že jsou výborný:yes: a to jsou:-!;-)

Z kynutého slaného těsta jde udělat prakticky cokoliv, jakýkoliv tvar....nedělala jsem rohlíky, ale podlouhlé bulky, podle velikosti talíře, na kterém leží, je to, myslím, vidět;-)Z půlkila mouky by ani tři chleby nebyly.....
Halucinace prý bývají někdy i ve střízlivém stavu:-)

Tomu teda říkám rohlíky, mě se ale zdá, že vidím chleba, asi mám halucinace a dokonce ve střízlivém stavu.

teda luxusní :-p:yes:

Cathleen:-)když vidím tyhle nádherné rohlíky tak vím že JE TO RUKAMA(viz bagety:-D) a ty vaše jsou jak je vidět velmi šikovné.No zamakám na tom:-))a budu se chtít alespoň přiblížit;-)tomuto umění

No, na první fotce se mi zdálo, že je to chleba! Tak jsem se mrkla pořádně, no, krááása!:yes:

:yes:Ano, moc. Pečivo se škvarkama nám moc chutná (minulý víkend jsem pekla dvakrát za sebou škvarkový chleba, protože ten první mi mužstvo hned sež..lo):-D

ok....vyzeraju uzasne na tvojom fote...aj tak chutia;-)?

Ano, těsto vždycky kyne dvakrát. Jednou po vypracování, pak ho vyklopíš na stůl, pořádně propracuješ, nakrájíš, vytvaruješ a na plechu necháš znovu kynout. Pak pomašlovat (třeba vejcem) a dát péct do vyhřáté trouby:yes:

tomu ale nerozumiem....takze ja mam nechat v pekarne vykysnut cesto a potom este raz po vytvarovani peciva?

Tématické fráze:
škvarkové rohlíčky, škvarkové bulky, škvarkové buchty, škvarková buchta, jak umotat rohlíky, škvarkové rohlíčky recept, jak umotat rohlík, škvarkové rohlíky z domácí pekárny, rohlíky se škvarkama, svarkove rohliky, škvarkové bagety, škvarkový chleba, skvarkove domácí rohlíky, bulky se skvarkama, recept na škvarkove bulky, škvarkový rohlíčky, rohlíčky škvarkové, recept na škvarkové rohlíčky, sádlo z domácí pekárny, recept na rohlíky

Suroviny:
mléko, voda, mouka chlebová pšeničná, sádlo, sůl, droždí, škvarky

Přidat fotografie receptu