Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína po italsku

Hodnocení receptu je 4,5 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

happy.lenulka happy.lenulka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 132 kJ /
2 422 kcal
Bílkoviny114,66 g
Tuky14,88 g
Vláknina69,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,17 g
Sůl5,10 g
Sacharidy422,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si masový vývar, do kterého vhodíme sojové kostky a vaříme 10-20 minut. Po uvaření scedíme, vývar zanecháme! A z kostek vymačkáme vodu. Dáme vařit těstoviny. Krok 2: Na rozehřátou pánev nalijeme trošku olivového oleje, nasypeme zelí, mrkev a cibuli (vše pokrájené na nudličky). Chvíli smažíme, dokud zeleninka trochu nezměkne. Poté přihodíme sojové kostky, zase chvíli opékáme, přihodíme rajčata, kečup, sojovku. Po asi 2 minutách přilijeme 2dcl vývaru, ve kterém jsme rozmíchali solamyl. Krok 3: Ještě chvíli vaříme. Případně dochutíme. Já nedochucovala, neboť sojovka je slaná sama o sobě. Servírujeme tak, že na talíř dáme porci těstovin, na to navršíme směs, posypeme sýrem a jarní cibulkou.

Zveřejněno 10. 3. 2011

Poznámka autorky happy.lenulka

Je to taková směska co mě dnes napadla a chutná to výborně. Skvělý oběd bez masa. Ale určitě se dá sója nahradit i kuřecím masem nebo sekanou :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEWm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEWm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

asi vadí to, že čína po italsku zní asi jako vepřo knedlo zelo po thajsku...

nevím co vám na tom názvu tak vadí? proč čína? když jdu do čínské restaurace, tak většinou dostanu maso nebo soju opečenou se zeleninou nakrájenou na nudličky zalité vývyrem, solamylem a ochucené sojovkou - v tom je to stejné, proto čína. A proč po italsku? Protože klasicky si čínu dáte s rýží. No a já tam přidala rajčata (typická pro italskou kuchyni), olivový olej (taktéž) a servirováno s těstovinama a sýrem... :-) Mě na tom nic proti srsti nepřijde :DDD

Zajímavý název;-)ale recept se mi líbí:-p+6:yes:

Název mi jde taky proti srsti, ale jinak to vypadá moc dobře, hezká inspirace! :yes:

:yes::yes:

supr:yes:

tyhle rychlé směsky já zbožňuji. Je to hned a je to dobré. Dávám bodík:-p

Ten název je moc zavádějící, tato směska nemá s Čínou ani Itálií nic společného.Chutí to možná.

Tématické fráze:
bezmasá čína, čina ze sojy, varime cinu, čína recept, supr cina, čína po thajsku, masová směs s těstovinama, recepty ze sojy, cina po italsku, mail kostek.com.pl loc:cz, čina s vepřove kity, masová cina, sojové maso po italsku, thajska čína, cina se sojy, čína z rajčat, činske nudle s masem po italsku, recepty na čínu, jídlo čína, varime ze sojy

Suroviny:
kostky sojové, vývar masový, mrkev, zelí bílé, cibulka, omáčka sojová, vývar masový, rajče loupané, kečup pikantní, solamyl, olej olivový, cibulka jarní, sýr, těstoviny celozrnné

Přidat fotografie receptu