Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 952 kJ / 1 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,00 g |
| Tuky | 133,67 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 475 mg |
| Sodík | 2,40 g |
| Sůl | 5,64 g |
| Sacharidy | 2,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí pomazánka z vařené ryby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYXv
Moje poznámka
Rybí pomazánka z vařené ryby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYXv
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 5 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 5 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 17 minutami
Vaječný koňak
Vigousek před 1 hodinou
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 1 hodinou
Tvarohová štola
Pavlina3 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 3 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 4 hodinami
Tématické fráze:
rybí salát z vařených ryb,
ryby salat,
vařena ryba,
salat z ryb,
saláty z ryb,
salát z pečené ryby,
salát z ryby,
rybí pomazanka z tresky,
salát z vařených ryb,
pomazanka z varenych ryb,
rychly rybí salát,
ryby salaty,
rybí salát z vařeného,
rybí salát,
pomazánka z vařeného rybího masa,
rybí salát z tresky,
vařené ryby,
pomazánka z vařené tresky,
salát z vařené tresky,
pomazánka z vařené tresky
Suroviny:
ryba,
sýr smetanový,
tatarská omáčka,
majonéza,
sůl,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (6)