Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 176 kJ / 2 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,44 g |
| Tuky | 146,72 g |
| Vláknina | 23,42 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 3,14 g |
| Sacharidy | 143,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Moje poznámka
Směsné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV5y
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 18 hodinami
Tématické fráze:
rizoto z krutich krku,
rizoto z kurecich kridel,
rizoto z krůtí konzervy,
rizoto z hovezi konzervy,
rizoto z krutího masa,
recept na rizoto,
rizoto recept,
krůtí maso konzerva rizoto,
směsné obaly,
rizoto toscana,
recept rizoto z pečeného krůtího masa,
rizoto maso,
krůtí rizoto,
recepty na rizoto s kruti konzervy,
kuchařka pro dceru rizoto z konzervy,
servirovani rizoto,
rizoto s krůtího krku,
rizoto ze slepice,
jak na rizoto,
vaříme z konzervy rizoto
Suroviny:
křídla krůtí,
krky krůtí,
konzerva vepřová,
rýže,
vývar masový,
bujon kuřecí,
cibule,
česnek,
máslo,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (8)
V nejbližší době určitě zkusím