Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka s nevšední chutí

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 2,5 litru

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie790 kJ /
189 kcal
Bílkoviny9,46 g
Tuky1,55 g
Vláknina14,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 986 mg
Sůl2,38 g
Sacharidy28,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kedlubnu nakrájíme na kousky, mrkev a okurku na půlkolečka, pórek na proužky a cibuli na malé kousky a tu dáme na máslo zpěnit, k ní přidáme veškerou zeleninu, co jsme si připravili, osmažíme jí, zalijeme vodou, přidáme koření a vaříme. Krok 2: Později dáme nakrájené surimi tyčinky, sojovou omáčku, kuskus a vaříme ještě 15-20 minut. Nakonec dáme libeček s pažitkou a převaříme.

Zveřejněno 2. 5. 2011

Poznámka autorky Bibinka

Další nápad, co mě napadl. Polévka je opravdu nevšední a má i zvláštní, dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s nevšední chutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B8wn

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka s nevšední chutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B8wn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty.cz, nevsedni polevky, nevšední recepty, nevšední omáčky, polévka z kedlubny, polévka kuskus, salátová polévka, nevšední polévka, ovarová polévka s játrovou zavářkou, nevšední zeleninová polévka, recepty na nevšední oběd, nevsedni tipy na obed, recept na polévku z kedluben, polevka z kedluben, polevky z kedlubny, okurka salatova polevka, kedluben,polevka recept, na co je libeček, recepty z kedlubny, recept z kedlubnu

Suroviny:
kedlubna, mrkev, pórek, cibule, okurka salátová, surimi, máslo, omáčka sojová, libeček, koření provensálské, pažitka, sůl

Přidat fotografie receptu