Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 790 kJ / 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,46 g |
| Tuky | 1,55 g |
| Vláknina | 14,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 986 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 28,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s nevšední chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8wn
Moje poznámka
Polévka s nevšední chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B8wn
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 10 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 10 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 6 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 7 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 7 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 7 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 7 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 7 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 9 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 10 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty.cz,
nevsedni polevky,
nevšední recepty,
nevšední omáčky,
polévka z kedlubny,
polévka kuskus,
salátová polévka,
nevšední polévka,
ovarová polévka s játrovou zavářkou,
nevšední zeleninová polévka,
recepty na nevšední oběd,
nevsedni tipy na obed,
recept na polévku z kedluben,
polevka z kedluben,
polevky z kedlubny,
okurka salatova polevka,
kedluben,polevka recept,
na co je libeček,
recepty z kedlubny,
recept z kedlubnu
Suroviny:
kedlubna,
mrkev,
pórek,
cibule,
okurka salátová,
surimi,
máslo,
omáčka sojová,
libeček,
koření provensálské,
pažitka,
sůl
Komentáře (2)