Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Moje poznámka
Boršč s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k67E
Nejnovější recepty
Duhová vosí hnízda
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové oválky
Přidáno před 9 hodinami
Čokoládové hvězdy Bertíka Sacherky
Přidáno před 15 hodinami
Losos s černou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno 21. 12. 2024 11:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Margot kuličky voní kokosem, rumem a čokoládou. Toto nepečené cukroví si zkrátka zamilujete, a přitom je hotové za chvíli
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky na víně
Dogys před 18 minutami
Výborná fazolová polévka
spirikmichal.ostrava před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Sahula před 3 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
MartinaDvorakova před 3 hodinami
Drožďová polévka
Lusssie před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
zuzikm před 13 hodinami
Cukeťák II
mendorf před 13 hodinami
Francouzské brambory podle Menutovky od Koko
mafinka888 před 17 hodinami
Opilý salám (čokoládový)
luciknap před 17 hodinami
Cukroví - plněné ořechy
renias před 18 hodinami
Tématické fráze:
borčš,
borč z červené řepy,
boršč,
jídlo s fazolemi,
bořč,
vegetariánský boršč s červenou řepou,
boršt,
boršč recept,
vegetariansky boršč,
klasický ruský boršč,
bořč recept,
polévka boršč s fazolemi,
vepřové maso s červenými fazolemi,
vegetariansky borc,
recept boršč,
boršč s červenými fazolky,
borčš s fazolí,
boršč červené fazole,
borč z červené řepy s fazolemi,
bršč s fazolemi
Suroviny:
kosti vepřové,
hovězí zadní,
cibule,
zelenina kořenová,
zelí hlávkové,
brambory,
řepa červená,
fazole červené,
nať celerová,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř,
ocet
Komentáře (10)