Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci z Bystřice

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ella1 ella1

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: individuální

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Špekáčky nařízneme podélně a oloupeme. Krok 2: Oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky. Krok 3: Zelí scedíme a propláchneme,pokud se rozhodneme jej použít. Krok 4: Špekáčky zevnitř pomažeme pálivou hořčicí, posypeme lehce pepřem, vložíme plátky česneku. Krok 5: Na dno sklenice dáme cibuli, popř. i zelí, špekáčky, feferonku atd atd...,končíme cibulí. Krok 6: Mezitím jsme si dle návodu na obalu uvařili Deko a nechali vychladnout. Nálev nalijeme na špekáčky a necháme nejméně týden uležet v chladnu-ne v lednici!

TIP: Utopenci - jak si hospodskou klasiku připravit doma

Zveřejněno 18. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopenci z Bystřice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnnR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopenci z Bystřice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wnnR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Přesně tak,taky dělám nálev z Deka a nemá to chybu..:yes:

Dělávám podobně,ale také bez té hořčice:-)Určitě prubnu i tuhle verzi:-p+7:yes:

Tak to prubnu i já :-) Před třemi dny jsme dojedli utopence v zelném nálevu a moc nám chutnali. Koupili jsme je, ale tentokrát si je zkusím sama. Manžel má svůj recept, tak který bude lepší :-):yes:+6

Jana Remkova: máš mít sklep:-D:-D:-D

No jo, ale kde v chladu, když ne v lednici? V tom dusnu asi moc chladné místo nenajdu. Každopádně..už si to tisknu!! :-D

Tak tyhle utopence prubnu :-) Jednoduchej recept, to se mi líbí :-)

:yes: +1 vypadají moc dobře, zatím jsem dělala jen bez hořčice a tohle rozhodně vyzkouším!

a tohleto vypadá moooc dobře,budou pikantní a to my rádi:-p;-):yes:
už to tisknu:-):-K

Tématické fráze:
utopenci prodej, utopenci recept, utopenci s dekem, utopenci bez ulezeni, utopenci, domácí nálev na utopence, prodej utopenců, utopenci s cibulí recept, utopency, utopenci v kysaném zelí, utopenci deko, utopenci nálev, recept utopenci pikantní, nálev na utopence, nejlepší utopenci, recept na utopence ze špekáčků, navod na utopence, recept na utopence, prodám utopence, pikantní utopenci s cibulí

Suroviny:
špekáček, cibule, zelí kysané, feferonka, pepř, hořčice pikantní, česnek, deko

Přidat fotografie receptu