Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci z Bystřice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnnR
Moje poznámka
Utopenci z Bystřice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnnR
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 8 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
NikolaV před 2 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 2 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 2 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 3 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 3 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
utopenci prodej,
utopenci recept,
utopenci s dekem,
utopenci bez ulezeni,
utopenci,
domácí nálev na utopence,
prodej utopenců,
utopenci s cibulí recept,
utopency,
utopenci v kysaném zelí,
utopenci deko,
utopenci nálev,
recept utopenci pikantní,
nálev na utopence,
nejlepší utopenci,
recept na utopence ze špekáčků,
navod na utopence,
recept na utopence,
prodám utopence,
pikantní utopenci s cibulí
Suroviny:
špekáček,
cibule,
zelí kysané,
feferonka,
pepř,
hořčice pikantní,
česnek,
deko
Komentáře (8)