Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 726 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 5,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z pečených brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7o3
Moje poznámka
Salát z pečených brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7o3
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 5 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát z pečených brambor,
salát z brambor,
salaty z brambor,
pečené brambory,
salat s brambory,
brambory salat,
brambory na salát,
lehký bramborovy salat z pečenych brambor,
pečené brambory salát,
pečený bramborový salát,
salát s brambor,
bramborový salát s pečených brambor,
salát pečené brambory,
brambory do salátu,
jaké brambory na salát,
salaty s brambor,
peceny salat,
bramborový salst,
salát s pečenými bramborami,
bramborový salát z opečenývh brambor
Suroviny:
brambory rané,
rajče cherry,
salát ledový,
cibulka jarní,
smetana kysaná,
hořčice dijonská,
majonéza,
pepř,
sůl
Komentáře (28)