Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 180 min

200 min (20 min příprava + 180 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: asi 6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 017 kJ /
482 kcal
Bílkoviny18,28 g
Tuky1,39 g
Vláknina44,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,12 g
Sůl15,10 g
Sacharidy93,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistíme si zeleninu, cibuli, česnek, opláchneme si natě a maso. Do velkého hrnce dáme vařit vodu, přidáme kuřecí skelety, kachní droby, všechno koření, natě, sůl. Krok 2: Když se polévka začne vařit, stáhneme plyn a pomalu necháme táhnout. Asi po 2 hodinách přidáme zeleninu. Krok 3: Po 3 hodinách vyndáme skeletzy a droby, zeleninu, vývar přecedíme přes jemné sítko a dáme zpět vařit, skelety obereme a maso a droby nakrájíme na kousky, dáme do vývaru. Krok 4: Zeleninu také nakrájíme ne kousky a dáme taky zpět do vývaru, přidáme kostku slepičího bujonu, krátce povaříme a je hotovo. Po vypnutí polévky ještě přidáme nadrobno nasekané listy libečku, celeru a petrželky.

Zveřejněno 24. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R8wR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R8wR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

:-p:yes:

1974andrea:taky dávám zavéřky,ale bylo tam dost masa tak jsem nechala bez zavářky.:-*

Ještě bych tam dala nějakou zavářku,máme nejraději domácí nudličky. Dělám vývary hodně často,děti je milují a manžel zase husťačky;-):yes:

Tématické fráze:
kachní vývar, kachní polévka ze skeletu, polévka z kuřecích drobu, jak dlouho vařit kuřecí vývar, polévka z kuřecích skeletů, kachní droby recept, kachni polevka z drobu, kuřecí polevka z drobu, kachní droby, vývar kachní, kachní vývar z kostí, kachní vývar recept, kuřecí vývar pro děti, polévka z kachního skeletu, recept kachni vyvar, polévka s kuřecích drobu, polevka ze skeletu, jak dlouho vařit vývar, polevka z kuřeciho skeletu, jak udelat polevku z kurecich drobu

Suroviny:
skelet kuřecí, krk kachní, voda, sůl, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, šalvěj, mrkev, petrželka kořenová, celer, libeček, celer, cibule, česnek, bujón slepičí

Přidat fotografie receptu