Suroviny
Porce: asi 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 017 kJ / 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,28 g |
| Tuky | 1,39 g |
| Vláknina | 44,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,12 g |
| Sůl | 15,10 g |
| Sacharidy | 93,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očistíme si zeleninu, cibuli, česnek, opláchneme si natě a maso. Do velkého hrnce dáme vařit vodu, přidáme kuřecí skelety, kachní droby, všechno koření, natě, sůl.
Krok 2: Když se polévka začne vařit, stáhneme plyn a pomalu necháme táhnout. Asi po 2 hodinách přidáme zeleninu.
Krok 3: Po 3 hodinách vyndáme skeletzy a droby, zeleninu, vývar přecedíme přes jemné sítko a dáme zpět vařit, skelety obereme a maso a droby nakrájíme na kousky, dáme do vývaru.
Krok 4: Zeleninu také nakrájíme ne kousky a dáme taky zpět do vývaru, přidáme kostku slepičího bujonu, krátce povaříme a je hotovo. Po vypnutí polévky ještě přidáme nadrobno nasekané listy libečku, celeru a petrželky.
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Moje poznámka
Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R8wR
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 1 hodinou
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 6 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 12 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 17 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
kachní vývar,
kachní polévka ze skeletu,
polévka z kuřecích drobu,
jak dlouho vařit kuřecí vývar,
polévka z kuřecích skeletů,
kachní droby recept,
kachni polevka z drobu,
kuřecí polevka z drobu,
kachní droby,
vývar kachní,
kachní vývar z kostí,
kachní vývar recept,
kuřecí vývar pro děti,
polévka z kachního skeletu,
recept kachni vyvar,
polévka s kuřecích drobu,
polevka ze skeletu,
jak dlouho vařit vývar,
polevka z kuřeciho skeletu,
jak udelat polevku z kurecich drobu
Suroviny:
skelet kuřecí,
krk kachní,
voda,
sůl,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
šalvěj,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
libeček,
celer,
cibule,
česnek,
bujón slepičí
Komentáře (4)