Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 461 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 11,08 g |
Vláknina | 0,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,09 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 1,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr a k němu něco navíc...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZXv
Moje poznámka
Marinovaný kapr a k němu něco navíc...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZXv
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 7 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 8 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 8 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 8 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 8 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 9 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Marketakrbcu před 9 hodinami
Sekaná s tvarohem
Antonausprag před 9 hodinami
Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem
LudmilaM před 10 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
jak se filetuje kapr,
kapr recepty,
kapr marinovany,
něco z kapra,
marináda na kapra,
kapr kopr,
neco s kapra,
mrinovaný kapr do do trouby,
kapr na kopru,
se filetuje kapr,
kapr marinovany po sumavsku,
kapr na kopru recept,
kapr recept kopr,
z kapra neco,
recepty kapr marinovaný,
marinovane smažené ryby,
kapr marináda kopr,
marinovaný kapr v zakysané smetaně,
marinovaný kapr recept
Suroviny:
kapr,
mouka hladká,
olej,
houby,
celer řapíkatý,
víno bílé,
vývar rybí,
sůl,
omáčka sojová,
kopr,
olej,
Komentáře (10)