Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 733 kJ / 3 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,47 g |
Tuky | 154,49 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 749 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 342,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské kostky černobílé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n55W
Moje poznámka
Pařížské kostky černobílé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n55W
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 4 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 6 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 51 minutami
Rychlá buchta Margot
XNika před 2 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 2 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Klivan před 4 hodinami
Domácí nudle
Jindriskas před 6 hodinami
Chalupářská pomazánka
Alena Cerna před 6 hodinami
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 11 hodinami
Tématické fráze:
pařížská šlehačka,
pařížská šlehačka recept,
pařížská šlehačka z ledových kaštanů,
nejlepší pařížská šlehačka recept,
pařížská buchta,
buchta s pařížskou šlehačkou,
pařížská šlehačka z kaštanů,
pařížský krém z ledových kaštanů,
krém z ledových kaštanů,
řezy z ledových kaštanů,
pařížské řezy,
recept na pařížskou šlehačku,
recepty z pařížské šlehačky,
řezy s pařížskou šlehačkou,
moučník s pařížskou šlehačkou,
buchta z pařížské šlehačky,
buchta s pařížským krémem,
moučník z pařížské šlehačky,
jak se dělá pařížská šlehačka,
cernobila buchta
Suroviny:
tuk hera,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
vejce,
smetana ke šlehání,
čokoláda bílá,
čokoláda tmavá,
šlehačka,
marmeláda pikantní
Komentáře (13)