Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 463 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,30 g |
Tuky | 67,64 g |
Vláknina | 84,80 g |
Cholesterol | 471 mg |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 252,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Moje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 3 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 4 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 5 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 6 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 7 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 7 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
fazole recepty,
recepty z fazolí,
jak vařit fazole,
recepty fazole,
jak uvařit fazole,
ředkev recepty,
jak uvařit rybu,
fazole recept,
jak uvařit chřest,
ředkev daikon recepty,
panganius recept,
jak upravit file,
jak upravit rybi file,
panganius,
recepty z bílých fazolí,
polévka z bílých fazolí,
vařit file,
crzina,
file po mexicku,
rybí gulášovka
Suroviny:
filet rybí,
fazole bílé,
olej,
máslo,
brambory,
cibule,
šťáva citronová,
koření polévkové,
koření kari,
sůl,
pepř mletý,
sekaná,
víno
Komentáře (5)