Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,74 g |
Tuky | 26,48 g |
Vláknina | 10,95 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na dno PH dáme rajčatový protlak, velmi jemně nasekanou cibuli, 2 dl vody, mírně osolíme a zamícháme. Přidáme na menší hranolky nakrájenou mrkev a koření.
Krok 2: Na tento základ dáme plátky masa, které jsme osolili a posypali hrubě drceným pepřem.
Krok 3: PH zapneme na 2. stupeň.
Krok 4: Asi 30 až 40 minut před předpokládaným koncem přípravy přidáme 1,5 dl horké vody a vše zahustíme 20 g mouky rozmíchané v 1 dl vody.
Krok 5: Šťávu promícháme a necháme dále vařit.
Krok 6: Chvíli před vypnutím PH zjemníme sladkou smetanou, ale můžeme ji vynechat a dochutíme.
Krok 7: Já jsem mírně dosladila. Můžeme použít i jiné své oblíbené koření.
Já chtěla více šťávy k těstovinám, kdo tolik nepotřebuje, tak dá méně jak mouky, tak i vody.
Já chtěla více šťávy k těstovinám, kdo tolik nepotřebuje, tak dá méně jak mouky, tak i vody.
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JEj9
Moje poznámka
Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JEj9
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 16 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 32 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 14 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 14 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
vepřový guláš s mrkví,
maso v mrkvi z pomalého hrnci,
vepřový guláš s protlakem,
recepty z vepřového masa,
vepřové maso v mrkvi,
vepřové na mrkvi,
vepřové s mrkví,
veprove maso v ph,
maso v mrkvi v pomalém hrnci,
vepřové v mrkvi,
vepřové maso na mrkvi,
vepřové v mrkvi v pomalém hrnci,
kuřecí maso s protlakem,
kuřecí maso s protlakem,
maso s mrkvi,
vepřové s rajským protlakem,
vepřové na mrkvi v ph,
kuřecí maso s protlakem,
vepřové s mrkví v pomalém hrnci
Suroviny:
maso vepřové,
sůl,
pepř drcený,
cibule,
protlak rajčatový,
mrkev,
bobkový list,
skořice,
voda,
voda,
mouka hladká,
voda,
smetana 12%,
cukr moučkový
Komentáře (19)