Suroviny
Porce: 4 kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 490 kJ / 2 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,50 g |
Tuky | 48,46 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 436,68 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny na omládek necháme pekárnou jen umíchat, bez předehřevu a pak, v zavřené, 45 minut kynout.
Krok 2: Přidáme zbytek surovin (mimo bazalku) a opět bez předehřevu necháme umíchat těsto. Chvilku před koncem mísení vsypeme i bazalku.
Krok 3: Těsto je volnější, je lépe nechat ho vykynout v míse.
Krok 4: Vykynuté propracujeme, rozdělíme na 4 dílky, z každého uděláme bulku a 10 minut necháme odpočinout. Poté ji rozválíme do bagety, uložíme do bagetového plechu a necháme nakynout.
Krok 5: Potřeme vodou s trochou solamylu, posypeme semínky a dáme upéct do rozehřáté trouby (200°C, asi 20 minut).
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
Moje poznámka
"Baguette italiano" (bagety)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgvB
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 17 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 14 minutami
Plněné ořechy
Handour před 25 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 50 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 59 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
EvaCh před 2 hodinami
Tématické fráze:
bagety recept,
bageta z kvásku,
mražené bagety,
top recepty bagety,
recept na bagety,
recept na bagetu,
jak se dělají bagety,
nadýchaná bageta,
bagety z kvásku,
kvaskove bagety,
co dát do bagety,
bageta recept,
nadychane bagety,
bageta,
bagety,
bagety z žitného kvásku,
slaďenka,
sladovit,
recepty na bagety,
chlebové bagety
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
česnek,
olej olivový,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
mouka polohrubá,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (32)