Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku
Suroviny
Porce: 3 velké porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 556 kJ / 2 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,99 g |
| Tuky | 182,15 g |
| Vláknina | 11,18 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 3,71 g |
| Sůl | 9,21 g |
| Sacharidy | 27,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE29
Moje poznámka
Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE29
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 10 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 1 hodinou
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 1 hodinou
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 1 hodinou
Candát po vsetínsku
Mirrika před 1 hodinou
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 2 hodinami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 2 hodinami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 2 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na rajčatech,
vepřové na rajčatech,
vepřové maso v papiňáku,
vepřové maso na bazalce,
vepřové na bazalce,
maso na rajčatech,
vepřové kousky,
jak dlouho vařit vepřové maso,
jak dlouho vařit vepřové maso v papiňáku,
veprova pecene na rajcatech,
jak dlouho se vaří vepřové maso,
jak dlouho varit veprove v papinaku,
vepřové rajčata,
na rajčatech,
jak dlouho vařit rajčata,
vepřové s rajčaty,
vepřová pečeně v papiňáku,
co vařit z vepřového masa,
vepřové maso rajčata,
vepřové plátky v papiňáku
Suroviny:
plecko,
slanina,
tuk,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
bujón zeleninový,
rajče,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá,
voda
Komentáře (25)
Omáčky a hlavně bez zahušťování mám moc ráda,chutnají nám doma a ti,kteří máte chuť
JaniPá-neštengruj