Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koložvárské zelí III.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lubali

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 999 kJ /
5 258 kcal
Bílkoviny314,67 g
Tuky251,70 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 8,29 g
Sůl19,55 g
Sacharidy428,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži uvařit, mleté maso na cibuli udusit, okořenit podle chuti (ostré je lepší). Kysané zelí slijeme a smícháme s cibulí. Krok 2: Klobásu nakrájíme na kolečka. Kysanou smetanu rozředíme s trochou vody a zamícháme. Plísňový sýr nahrubo nastrouhat. Krok 3: Do vyššího pekáče rovnáme půlku zelí, klobásy, rýže, mleté maso a toto se opakuje a povrch se zalije kysanou smetanou, dáme do vyhřáté trouby na 180-200°C a pečeme asi 1 hodinu přiklopené. Krok 4: Po hodince se pekáč odkryje, posype se plísňovým sýrem a nechá se chvilku zapéct.

Zveřejněno 22. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koložvárské zelí III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAkk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koložvárské zelí III.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAkk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Alena Vyšná 3. 3. 2012 12:52
Recept je výborný, dlouho jsme ho hledali na internetu. Našli a ihned připravili podle receptu. Máte jedničku s hvězdičkou.....

Tématické fráze:
kolozvarske zeli, koložvarské zelí recept, koložvárské, kolžvárské zelí, koložvártské zelí, jak udusit zelí, recepty koložvárské zeli, vídeňské zelí, recept na koložvarské zelí, recept zelí rýže mlete maso, zelí recepty, mlete maso zeli smetana ryze, recept koložvárské zelí, kološvárské zelí s těstovinou, pražené zelí, rýže zelí klobása, recepty ze zeli, rýže/maso/zeli zalite kysanou smetanou, koložvárské zelí s bramborem, jak se udusit

Suroviny:
rýže, maso mleté, klobása, zelí kysané, smetana kysaná, sýr plísňový, kmín celý, pepř, sůl, koření ďábelské, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu