Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný bůček v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 210 min

210 min (210 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 104 kJ /
1 937 kcal
Bílkoviny91,18 g
Tuky159,09 g
Vláknina28,70 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 1,30 g
Sůl2,78 g
Sacharidy21,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do bůčku vyřízneme kapsu, kterou potřeme sardelovou pastou, položíme šunku, párek a sýr. Kapsu zavřeme a zajistíme párátky nebo špejlí. Krok 2: Pomalý hrnec vystříkáme olejem, dáme cibuli nakrájenou na proužky, na ní maso a zasypeme celerem nakrájeným na kousky a žampiony, ještě trochu okořeníme, mírně posolíme a pomalíme 3 hod. Krok 3: Po této době maso vyjmeme a zeleninu zahustíme lžičkou mouky rozmíchané ve vodě.

Zveřejněno 27. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný bůček v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6YAN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný bůček v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6YAN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (28)

Pomalý hrnec je u mě jednička. Takové španělské ptáčky se nerozvaří ani nepřipečou a maso je úžasné. Bůček určitě vyzkouším, jen si nedovedu představit chuť sardelové pasty v kombinaci s celerem (ten u nás nikdo nejí, tak budu muset experimentovat). Bodík za zajímavý recept.

:-KJiřinko ukládám, hezký recept. Taky patřím k velice spokojeným vlastníkům PH.+:yes::yes:

Vynikající :yes:
Kdo nevařil nikdy v PH - nemůže pochopit jeho výhody a hlavně chuť pokrmu upraveného v tomto hrnci :-)

:-/Pomaláč nemám,ještě jsem se nerozkývala:-8ale recept se mi moc líbí:-p+7:yes:Na fotce je jídlo mňamkovní:-p

Jiřko super!!:yes: Jen ten pomalý hrnec ještě nevlastním:-((

Pro váhavé bych ještě dodal, že v pomalém hrnci i peču, třeba perník. Zkusil jsem i těsto s droždím, ale nepovedlo se to,zato vše v čem je prdopeč jde náramně.:-)
Pokud jde o vaření v něm, dát na malý výkon. osm hodin si toho nevšímat, a pak si pochutnat na gulášku, který chutná jako po několikadenním odležení. V tom je kouzlo pomalého hrnce.:-p

Jiřinko:yes::yes:PH mám a tento recept hned ukládám.Určitě co nejdříve udělám.:-p

To jsem z toho jelen, všeci to chválíte... :-)). Našla jsem na internetu tento názor: "Mám elektrický sporák se sklokeramickými varnými deskami. Ty velké mají příkon 1,7 KW. takže jestliže předpokládám, že těch 6 stupňů regulace je rovnoměrně rozděleno, vychází mi při zapnutí na ten nejnižší spotřeba kolem 0,24 kW. Což je srovnatelné s pomalým hrncem. Pokud tedy dám na sporák bytelnou pánev s poklicí a zapnu ho na minimum, můžu předpokládat, že simuluji pomalý hrnec. To samé můžu udělat s fritézou ......" souhlasíte s tím? Dá se takhle "nasimulovat" PH? A fatk hodně nežere? A kolik stojí PH, kde se dá koupit, mají ho např. i v kamenných obchodech, nebo to je něco specializovanýho? Děkuju :-K

spagetka::-D

No popisujete to teda přímo plasticky :-D:-D;-):-p:yes:

Kde se chválí Pomalý hrnec - tam nesmím chybět:-)). Je to jedna z nejlepších věcí do kuchyně, co jsem kdy měla:-). Jsem s ním nadšená a vřele doporučuji:-)

cathleen:věřím ti to,mne už to říkala kdysi Yanull a já pořád nic,tak se na něj zaměřím;-):yes::-K

Simona Kucerova: taky se hlásím ke spokojeným majitelům PH. Třeba vývar z něj, co do chuti, je nepřekonatelný.:yes:
Jiřinko, moc hezký recept;-):yes:

magdalenka:Magdi to víš,že jo;-):yes:máš pravdu,blbovin člověk má.;-)Ale já se k němu dopracuji;-):-D:yes:

Simona Kucerova:pozri, koľko hlúpostí človek už za život nakúpil...toto sa ti vráti a nezaslúžiš si??? Napíš aspoň Ježiškovi!

Tématické fráze:
vepřový bůček v pomalém hrnci, pomalý hrnec recepty, plněný bůček, recepty na vaření v pomalém hrnci, bůček z pomalého hrnce, šunka v pomalém hrnci, pomalý hrnec test, pomalý hrnec na sporák, nejlepší plněný bůček, perník v pomalém hrnci, plněný bůček zeleninou, vepřový bůček z pomalého hrnce, top recepty pro pomalý pomalý hrnec, kamenné obchody pomalý hrnec, recepty z jelena v pomalém hrnci, vepřový bok v pomalém hrnci, telecí španělské ptáčky pomalý hrnec, krkovicka v pomalem hrnci, vpomalem hrnci, varení v pomalým hrnci

Suroviny:
bůček, šunka, párky, sýr eidam, pasta sardelová, koření, cibule, celer, žampióny, mexická směs, sůl, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu