Postup přípravy
Krok 1: Do tří litrů vařící vody vsype se 1/2 litru mouky a lžíce soli.
Krok 2: Koncem vařečky se mouka dvakrát propíchne, aby vystoupla voda na povrch a mouka se dobře provařila.
Krok 3: Za 1/2 hodiny se větší část vody odleje, ostatní se koncem vařečky promíchává tak dlouho, až se utvoří malé hrudky, které se vysypou na mísu a omastí rozškvařeným čerstvým máslem neb husím sádlem.
Zveřejněno 28. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šusterka - šterc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmpn
Moje poznámka
Šusterka - šterc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmpn
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 4 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 6 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 57 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 3 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 4 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 4 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 4 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 5 hodinami
Tématické fráze:
sterc,
šterc recept,
krupicový šmorn,
šterc jídlo,
kaiseršmorn,
recept na šterc,
bramborový šterc,
pliskánky,
trhanec na slano,
šmorn recept,
jídlo šterc,
recept šterc,
kaiserschmorn,
kaiser šmorn,
recepty šterc,
susterka z brambor,
šterc z brambor,
šmorn,
recept na šmorn,
co s husím sádlem
Suroviny:
Komentáře (26)