Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nektarinkové pusinky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kanyla

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 12 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 985 kJ /
1 191 kcal
Bílkoviny22,80 g
Tuky65,93 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy124,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience důkladně vyšlehat. Krok 2: Formu na muffiny lehce vymazat máslem, NEVYSYPÁVAT (já to udělala a se zlou jsem se potázala...). Krok 3: Do každého důlku dát lžíci náplně a na ni měsíček nektarinky.

Pečeme na 180°C: 20-25 min. Po pěti minutách vyklopit ještě teplé z formy. Lehce pocukrovat a podávat vlažné.

Zveřejněno 10. 8. 2011

Poznámka autorky Kanyla

Je to slaďoučká dobrota, takže 12 ks je tak akorát =)

Vypadají roztomile a pokud opravdu nevysypete a jen vymažete, nebude problém. Ať chutnají!

www.apetitonline.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nektarinkové pusinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8wg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nektarinkové pusinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8wg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Kamilko, to jsou krásné pusinky! :-):yes:+

Jednoduché a moc pěkné;-):yes:

Kanylo, ze žloutků žloutkové řezy :-p. Je tu na výběr z asi 3 receptů :o).

WOU!:yes:

:-K:-Krásné pusinky +:yes::yes:

super nápad:-p:yes:

:yes:+3:yes:Príma recept a pusinky jsou nádherné:-K:-*

Zdenka1: :-D Já teď sice moc nevím, co s těma žloutkama, ale ráda jsem pomohla ;-)

Dík za další nápad jak využít zbylé bílky:yes:

Tématické fráze:
nektarinkové řezy, žloutkové pusinky, nektarinkové recepty, nektarinkove muffiny, co s bilkama, nektarinkové, nektar inkové, co se zbylima bilkama, parizske pusinky, zloutkove pusinnky, nektarinkové mufiny, nektarinkové pečené kuře, žloutkove .pusinky, co delat s bilkama, žloutkové pusinky, žloutkovépusinky, ovocné řezy nektarinkové, zloutkovy pusinky, na kolik se pecou pusinky, nektarinkové dobroty

Suroviny:
bílek, marcipán, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, máslo, kůra citronová, nektarinky

Přidat fotografie receptu