Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky na sterilovaném celeru

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme do hněda cibulku, přidáme kostky masa, koření, tymián, osolíme, necháme pustit šťávu a na mírném ohni dusíme asi hodinu. Během té doby vždy pouze trošku podlijeme vývarem. Po hodině vmícháme polovinu celeru i s nálevem, česnek a paprikovou pastu. V této chvíli buď dáme do papiňáku nebo dodusíme do měkka pomaleji. Dle potřeby zahustíme tmavou jíškou a úplně nakonec vložíme zbytek celeru, už nevaříme.

Zveřejněno 11. 8. 2011

Poznámka autorky 1974andrea

Pokud vaříme pomalu, má omáčka samozřejmě lepší chuť, ovšem pokud spěcháme, vařímě v papiňáku. Můžeme podávat s rýží, knedlíky, noky, těstovinami apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na sterilovaném celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqOZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na sterilovaném celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqOZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

rebeka:Ale kostičky nebo nudličky, to je jedno, ty nudličky se rychleji rozvaří;-). Naděnko díky ti za vyzkoušení, jsem ráda, že tě recept nezklamal a mockrát děkuju za krásné fotečky:-K;-):yes:

1974andrea: díky za vynikající oběd, moc jsem si pochutnala:-p:yes:
v obchodě neměli proužkovaný celer, jen kostkovaný, přidala jsem ještě i řapíkový a pár feferonek:-8:-D:-D přílohou byly k tomuto pokrmu naprosto chuťově dokonalé "vídeňáky" od Bahulky.. no, nebe v hubě:-p:-*:yes::yes:
http://www.toprecepty.cz/recept/32723-videnske-kne...
holky, díky:-K:-)

Eliza:Eli, tohle ti bude určo chutnat;-)

Vivat náhodné recepty...tohle si hned ukládám.:yes:+

Děkuji vám všem za přečtení a ohodnocení receptu:-K:-*:-8

Andrejko, sterilovaný celer je mňamka, jednou jsem dělala podobný recept a bylo to :yes: Tvůj určitě vyzkouším. :-p:yes:+

:yes:;-):-K A na fotu jídlo vypadá silně jedle:-p

rebeka:Díky Nadi, už jsem tě politovala na pokecu;-):-K

to je kandidát na pomalení se;-)
máš to moc hezké..:-K:-Ki když dnes mám den blbec:-//tohle bych si dala s chutí:-K

Moooc hezučké:-K

suslajda:Děkuji:-K

:-K:yes::yes:+1

Bibinka:Já dělám také vše z čerstvé zeleniny, ale třeba sterilované okurky nebo papriky do omáček dávám, tak jsem vyzkoušela i celer, protože je to zase úplně jiná chuť než s čerstvým. Např. zrovna kopr, fazolky, houby, to si vše mrazím z vlastních zdrojů a protlak a lečo si zavařuji doma také.

1974andrea: Andreo, dělám také, ale zásadně s čerstvím celerem, mě tahle sterilovaná zelenina moc nejede, až na nějaké výjimky a dělám to někdy i z vepřového. Třeba udělat koprovku s čerstvého kopru a sterilovaného, to je podstatný rozdíl;-) Ale protože je to dobrá mana, dávám ti 9.bod:yes:

Hmmmmm:-p:yes:

spagetka ne,:-))bylo o právě těchto produktech. ZP to nebyl, ale zarazila jsem se a už rok vůbec proto nepoužívám, stačilo mi to:-K, ale doma je, co kdyby:-))

varilamyskakasicku:nebyl to ZP že ne :-D:-D:-D
Já ji taky občas použiju, lhala bych, že ne ;-)

1974andrea: aha, já jsem už s ní přestala, jak o ní mluvil jeden známý kuchař. Někdy se hodí, jak se spěchá.:-K

Simona Kucerova:Simčo, když jsem hledala podobný recept, tak jsem ten tvůj našla. Ale se sterilovaným tu nic nebylo. Chuť bude trochu odlišná, spíš do znojemska;-)

varilamyskakasicku:Používám kupovanou, šetří mi čas;-):-))

Simona Kucerova: koukala jsem na ten Tvuj rcp., máš to krásne:-K;-):-)

Taky tady mám roštěnou na celeru,ale z čerstvého celeru;-):yes:
tohle je,ale úplně jiná kombinace vyzkouším i podle tebe:yes:+1

Andrejko, ty používáš tu tmavou kupovanou jíšku? Ne, asi vid,asi si děláš sama:-K:-p:-):-K

Ten nakládaný celer mám doma už delší dobu a uvažuji o roštěně na celeru, tak mám motivaci od Tebe:-K;-):-):yes:

Spojení celer a hovězí je pro mne mana nebeská ;-):-p:yes::yes:

Anna Kocikova:Díky Aničko:-K, je to taková zase jiná chuť, ale moc nám chutnalo

:-OAndruš tak tohle vypadá báječně a já Ti s radostí za takovou príma dobrůtku posílám první bodík:-p+1:yes:

Tématické fráze:
sterilovaný celer, hovězí kostky s rýží, maso na sterilovaném celeru, hovězí na celeru, na sterilovanem celeru, hovězí kostky recepty, hovězí kostky, recepty z celeru, sterilovaný celer recept, recepty hovězí maso na celeru, sterilované maso, celer sterilovaný nakládaný, celer sterilovaný, pomazanka zp recepty, vepřové na sterilovaném celeru, nakládaný celer, celer recepty, jak udělat hovězí kostky recept, omacka ze sterylovaneho celeru, sterilovaný celer doma

Suroviny:
hovězí zadní, celer sterilovaný, pomazánka papriková, cibule, tymián, jalovec, koření nové koření, pepř, koření paprika maďarská, česnek, sůl, olej, bujón, jíška tmavá instantní

Přidat fotografie receptu