Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené papriky s rýžovou fašírkou.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

clupmi clupmi

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 682 kJ /
2 314 kcal
Bílkoviny191,89 g
Tuky132,75 g
Vláknina24,24 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 3,21 g
Sůl7,13 g
Sacharidy77,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Papriky zbavíme jádřinců, umyjeme a necháme okapat. Krok 2: Pak je napěchujeme připravenou masovou směsí. Tu připravíme smícháním a řádným prohnětením všech surovin. Krok 3: Vychladlou rýži si připravíme zvlášť s patřičným předstihem, tak jak jsme zvyklí. Krok 4: Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a nahoru nazdobíme plátky slaniny. Krok 5: Pečeme nejprve 15 minut bez přikrývky na 200 st.C na spodní příčce, pak ¾ hodiny na 180 st.C s pokličkou na prostředním roštu a nakonec ještě na barvu, odkryté 15 minut opět na 200 st.C.

Zveřejněno 27. 8. 2011

Poznámka autora clupmi

Jako příloha se hodí zejména rajská omáčka a houskový knedlík. My jsme tentokrát použili netradičně dušené hlávkové zelí a čerstvý chléb.

http://clupmi.blog.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené papriky s rýžovou fašírkou.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWMJ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené papriky s rýžovou fašírkou.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WWMJ

Tématické fráze:
pečené papriky, pečený bok, pečená paprika, toprecept sz, rajská s fašírkou, pečené papriky ve vlastní šťávě toprecept, veganské plněné papriky, rýžové knedlíky

Suroviny:
paprika čerstvá bílá, maso, bok uzený, rýže, cibule, česnek český, vejce, sůl, pepř, špek uzený, voda

Přidat fotografie receptu