Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vorařský guláš z Povltaví

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 950 kJ /
1 422 kcal
Bílkoviny99,01 g
Tuky82,31 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy64,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso si nakrájíme na kousky a na cibuli dorůžova osmažené orestujeme. Krok 2: Zalijeme trochou vody a dusíme cca 30 minut. Krok 3: Pak přidáme bůček nakrájený na kostky, dolijeme vodou a opět dusíme. Maso vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a opět orestujeme. Krok 4: Zalijeme vodou, přivedeme k varu, přihodíme nadrobno nakrájené čili papričky a přidáme na kolečka nakrájené brambory. Dusíme do změknutí brambor. Krok 5: Nakonec přidáme rozetřený česnek a majoránku a jen provaříme. Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 22. 9. 2011

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Rytmus života, kulinářský speciál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vorařský guláš z Povltaví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M58P

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vorařský guláš z Povltaví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M58P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

SKLAR: Moc děkuji!! Mám velkou radost, že někdo vyzkoušel tento guláš, taky jsem ho dlouho nedělala;-). Děkuji za krásné fotky!!:-)

Superdobrý guláš,překvapivě bez papriky.Moc sem si pochutnal.Dovolil sem si přidat pár fotek.Držel sem se přesně zadání receptu,nic sem nevynechal,nic nepřidal,mňam a dík za inspiraci!:yes:

:yes::yes:

Bahula: a fakt nemá chybu, zkus!:-p

Jani, zase jeden gulášek:-? :yes:+

To vypadá moc dobře:-*:yes:

:-p vypadá lákavě:yes::-K

Díky, lidičky;-)

No prostě paráda. :yes: +8

Gulášky máme rádi a bůčkem se rozhodně nic nezkazí, ba naopak:-p:yes:

:-pkrásně žravé jen jsem polkla:-D+1:yes::yes:

Jani - no ten je!!!!:-D:yes:

Pěkný gulášek a bezva fota:-K:-p:yes:

Jani, moc hezkej gulášek, taky bych nepohrdla! :-p V poslední době mi nějak hovězí guláše nejedou, i doma dělám čím dál častěji guláš právě z bůčku - sice dieta jde stranou, ale jednou za čas :-8

Pajaja: tak to mám radost;-)a snad bude chutnat:-).

Pejli: mám pro tebe mini vzorek;-)

Jani, Parádní gulášek! A fotky také úžasné. . . :yes: +(teď jsem dopekla péřovou buchtu a chladí se v lednici). ;-)

To vypadá velmi jedle!!! tomu říkám žrádlo :-K:yes:

Tématické fráze:
guláš z bucku, velikost porce guláše, vorařský vepřový guláš, vorařský vepřový vepřový guláš, volrabský guláš, voražský guláš recept, guláš, gulas s bucku, gulas bucek, bucek gulas, guláš z plecka,bůčku a hovězího krku, vorarsky rizek, guláš porce velikost, hovězí guláš s kouskem vepřového bůčku, guláš podle vorařů, velikost porce guláš, guláš porce 2, hovězí guláš, guláš recept

Suroviny:
přední hovězí, cibule, bůček vepřový, olej, mouka hladká, kmín celý, pepř černý, brambory, chilli paprika čerstvá, česnek, majoránka, sůl, cibulka jarní

Přidat fotografie receptu