Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané housky

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie320 kJ /
76 kcal
Bílkoviny7,30 g
Tuky4,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy1,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zo žemle odkrojíme vrch, vydlabeme, striedku potrháme na menšie kúsky, zvlhčíme kyslou smotanou. Klobásu a syr na drobno pokrájame, všetko zmiešame, naplníme žemle. Krok 2: Vrch priklopíme, potrieme olejom (maslom), dáme piecť do chrumkava. Pečieme v rozohriatej rúre 180-200°C asi 5-7 minut. Krok 3: Môžeme použiť aj šunku, alebo dietne párky, salámu apod. Podľa potreby možno prisoliť, prikoreniť, u mňa nebolo treba, klobása bola slaná a pikantná.

Zveřejněno 4. 10. 2011

Poznámka autora magdalenka

Podávame ako rýchlu večeru, so šalátom a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané housky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rM2L

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané housky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rM2L

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (36)

Dnes jsem vyzkoušel, bylo to moc dobré:-p Bál jsem se, že místo zapékaných budu mít připékané, ale nestalo se:yes:

Kotato:;-)

Tak to se mi moc libi,delame to podobne na kontaktnim grilu s bagetama..:yes:

Jana Remkova: Jasné, že NEVA!! Naopak, ma to teší. A že chutilo, teší ešte viac! ;-)

Magdi, uděláno, snězeno, super!!!!:-p Měla jsem kus poličanu, tak jsem ho dala a sýr jsem koupila.. Tu smetanu jsem možná mohla dát celou, ale i tak nezbyl ani drobek!;-) Příště bych to vyzkoušela třeba s plísňovým sýrem:-*. Dovolím si přidát foto, neva?;-)

Dana61::-D

Magdalenko - no ty jsi božskéééééé:-D:yes:

Ďakujem za body a zdravím!:-K

Krásná rychlovka:yes::-p+

Jana Remkova:Jani, já se taky dovtípím, že když jsou zapečené, že se zapékají:-D. Ale psala jsem otázku jak dlouho a na kolik stupňů pro ty méně pokročilé. Jinak jsem tím nechtěla říct nic jiného. Taky jsem byla upozorněna, že bych měla recepty upřesňovat;-).

Proč mně něco podobného nikdy nenapadne? Hmmm, protože nemám fantazii:-// To je vynikající nápad, který vybízí k vyzkoušení. Ukládám, vyzkouším a Tobě Magdalenko bodík posílám:-K

1974andrea: mne napadlo hned, že to mám dát zapéct a že mám tedy kolikrát fakt dlouhé vedení!:-D A jak dlouho? No, přece vidím, jak houska vypadá, nenechám ji zhořet na uhel. Takže já takové informace taky dávám vždy od oka, jako Magda od oka přidala klobásu, sýr atd. A myslím, že ty takové informace nepotřebuješ;-), protože tohle by zvládla i moje 7- letá vnučka. Pravda je, že u nás umí vařit každý.;-)

Mam rada takove veci, urcite vyzkousim!!!Vypada to velmi dobre a jiste to bude i chutne....Diky za recept:yes:

:-p:-p:yes::yes:

magdalenka:Tak jsem asi slepá, nezlob se

Tématické fráze:
zapecene housky, zapečená houska, zapečene housky, housky, housky v remosce, recept na housky, plněná houska zapečená, zapečená houska se sýrem, housky z remosky, houska se salámem, zapečená housky, zapečené žemle, zapečené housky na grilu, zapečené housky se salámem, zapekane zemle, plněné a zapečené housky, plněné zapečené housky, zapečené plněné housky, recept housky, sladké zapekané housky

Suroviny:
houska, klobása pikantní, sýr tvrdý, smetana zakysaná, sůl, koření,

Přidat fotografie receptu