Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 480 kJ / 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,30 g |
Tuky | 4,80 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 748 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehká cottage pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOrv
Moje poznámka
Lehká cottage pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kOrv
Nejnovější recepty
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 21 minutami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 18 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 18 minutami
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 9 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 11 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 11 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 11 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 12 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 13 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z cottage,
cottage recepty,
cottage pomazánka,
pomazánka s cottage,
cottage recept,
pomazánka z cotage,
pomazánky z cottage,
lehké pomazánky,
pomazánka cottage,
pomazánka z kotage,
pomazánka s cottg,
top recepty pomazanka cottage,
cottage šunka,
recepty na pomazánky,
cottage pomazanka,
recept pomazánka z cottage,
cottage cheese pomazanka,
pomzánka z cotage,
pomazánka z cottag,
pomazanka z cottage cheese
Suroviny:
sýr cottage,
jogurt smetanový,
hořčice,
šunka,
sýr,
pórek,
sůl,
pepř
Komentáře (5)