Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrášek v nálevu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

pelda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie335 kJ /
80 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hrášek vyloupeme a ve vroucí vodě 2 minuty povaříme. Krok 2: Rychle scedíme a ochladíme studenou vodou, pak volně nasypeme do sklenic a zalijeme roztokem. Krok 3: Sterilujem 45-60 minut při 100stupních. Hodí se do různých pokrmů, do zeleninových salátů.

Zveřejněno 6. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrášek v nálevu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp6m

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hrášek v nálevu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp6m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Monika Vávrová 22. 7. 2011 07:42
Hrášek obsahuje kys.mléčnou, proto se to kazí. Lepší je, to 2krát- 3 krát po sobě převařit a ihned prudce zchladit,zalít jen slanou vodou a zavařit 45 min na 100°C, za 2 dny znovu zavařit 20 min na 100°C. Mám vyzkoušeno, přeji dobrou chuť.

stemberkap 2. 8. 2010 07:05
asi težko mam na lince drobky když zavařuju:-!:-!

Těžko říct,ale někdy stačí,že spadne do nálevu malinký drobek chleba,housky a pak se kazí vše, tak jak popisuješ;-)

stemberkap 7. 7. 2010 21:36
vvšechny sklenice se mi začaly do dvou dnu kazit,nalev zbělal a vše jsem delala podle vas poradte mi proc?????dekuji petra:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((

Tématické fráze:
jak zavařit hrášek, jak zavařit hrách, zavareni hrasku, zavařování hrachu, zavareny hrasek, nálev na hrách, jak zavařit zelený hrášek, zavarovani hrasku, hrách ve slaném nálevu, zavařit hrášek, slaný nálev na hrách, zavaření hrachu, hrasek zavarovani, recept na zavaření hrášku, hrášek zavařený, zavařený hrášek recept, hrášek zavařit, frapovac eta, hrasek, hrách v nálevu

Suroviny:
voda, sůl, cukr, hrášek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu