Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 302 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,15 g |
Tuky | 22,50 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 9,06 g |
Sacharidy | 63,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží (hovězí) na fazolkách a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNG7
Moje poznámka
Drůbeží (hovězí) na fazolkách a bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNG7
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 5 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 46 minutami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 2 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 4 hodinami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
NikolaV před 4 hodinami
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 5 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 5 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 5 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty na maso jaterní dieta,
bylinky na drůbež,
bylinky do fazolí,
drůbeží játra dieta,
fazolky pri jaterni diete,
drůbeží játra s s fazolemi,
hovězí maso při jaterní při dietě,
hovezi kostky na fazolkach,
dietní recepty z hovězího masa,
játra na fazolkách,
jaterní dieta recepty,
www,dieta na bilynkach,
jaterní dieta fazolky,
hovězí na fazolách,
fazolky s drůbežím masem na smetaně,
dietni veprove na fazolkach,
pikantní kuřecí na fazolkách,
fazolky a bylinky,
je drůbež dietní?,
dieta játerní recept na zadni hovězí
Suroviny:
maso drůbeží,
fazolky sterilované,
mouka hladká,
tuk rostlinný,
mléko,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
sůl,
vývar
Komentáře (15)