Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,41 g |
Tuky | 26,54 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 37,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky v bagetě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNNW
Moje poznámka
Klobásky v bagetě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNNW
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
bagete,
bageta s klobásou,
bagede,
tenké klobásky,
bílé klobásky v troubě,
francuzská bageta s klobásou,
klobásky do trouby,
zapečené bagetky s klobásou a syrem,
zapečené bílé klobásy,
klobaska na jednohubky,
top recepty bageta s klobásou,
zapečené bagetky co k nim,
klobasky s horcici a medem,
jednohubky s klobáskama,
klobásky z trouby,
jednohubky klobáska,
bagete recept,
bageta s medem recept,
klobásky v troubě na plechu recept,
masové kuličky v bagetě
Suroviny:
klobása,
olej slunečnicový,
cibule,
semínka hořčičná,
sirup javorový,
bageta,
hořčice dijonská,
cukr přírodní,
ocet jablečný
Komentáře (3)