Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásky v bagetě

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemeL lemeL

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 745 kJ /
417 kcal
Bílkoviny4,41 g
Tuky26,54 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy37,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Předehřejte troubu na 200 °C. Krok 2: Klobásky dejte na plech vyložený pečicím papírem a dejte na dvacet minut péct. Krok 3: Mezitím zahřejte olej na pánvi a deset až patnáct minut opékejte cibuli a hořčičné semínko, aby cibule změkla a zezlátla. Krok 4: Klobásky vyndejte z trouby a potřete javorovým sirupem. Krok 5: Přidejte k nim na plech bagetky k dopékání a vložte zpět do trouby na dalších 8 minut. Krok 6: Do cibule přidejte hořčici, cukr a ocet. Míchejte tak, aby se cukr rozpustil. Krok 7: Bagetky podélně nařízněte, do každé vložte jednu nebo dvě klobásky a na ně rozdělte cibulovou směs. Ihned podávejte.

Zveřejněno 20. 10. 2011

Poznámka autorky lemeL

Recept z Apetitu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásky v bagetě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNNW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásky v bagetě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNNW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Možná by se javorový sirup dal nahradit tekutým medem, ale nevím, jak to s ním bude chutnat. Takhle jak to je to chutná moc dobře :yes:

:-p+2:yes:

Dá se něco použít mimo javorového sirupu? Mi se to moc líbí, dobrý nápad i pro děcka, když příjdou:-p

Tématické fráze:
bagete, bageta s klobásou, bagede, tenké klobásky, bílé klobásky v troubě, francuzská bageta s klobásou, klobásky do trouby, zapečené bagetky s klobásou a syrem, zapečené bílé klobásy, klobaska na jednohubky, top recepty bageta s klobásou, zapečené bagetky co k nim, klobasky s horcici a medem, jednohubky s klobáskama, klobásky z trouby, jednohubky klobáska, bagete recept, bageta s medem recept, klobásky v troubě na plechu recept, masové kuličky v bagetě

Suroviny:
klobása, olej slunečnicový, cibule, semínka hořčičná, sirup javorový, bageta, hořčice dijonská, cukr přírodní, ocet jablečný

Přidat fotografie receptu