Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,24 g |
Tuky | 11,06 g |
Vláknina | 4,56 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Manželův pikantní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJPy
Moje poznámka
Manželův pikantní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJPy
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 6 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 37 minutami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 2 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 2 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 3 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 4 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 4 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pikantní guláš,
pikantní hovězí guláš,
guláš pro 30 lidí,
guláš pro 10 osob,
guláš pro 50 lidi,
pikantní vepřový guláš,
guláš pro 20 osob,
kolik masa na guláš,
guláš pro 10 lidí,
gulaš pro 30 osob,
hovězí guláš pro 30 osob,
guláš pikantní,
guláš pro 50 osob,
hovězí guláš pikantní,
kolik masa na guláš pro 30 lidí,
guláš pro 20 lidí,
guláš pro 60 lidí,
hovězí guláš pro 10 osob,
pikantní kuřecí gulas,
guláš pro 30 lidí
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
protlak rajčatový,
kečup pikantní,
cibule,
česnek,
pórek,
koření paprika gulášová,
paprika,
majoránka,
chilli,
pepř bílý,
sůl,
vývar,
mouka hladká,
olej
Komentáře (35)